Tiina Hautala

Tiinan Sisustussuunnittelutoimisto Dejligin palveluihin kuuluvat tila- ja sisustussuunnittelu, asuntojen myyntistailaus sekä sisustusneuvonta. Toiminnallisuus, harmonia ja yksityiskohdat korostuvat projekteissa, joissa suunnittelu lähtee aina liikkeelle asiakkaan toiveista.

Kaunis ja hyvältä tuntuva koti on ollut minulle aina tärkeä. Kodin tulee mielestäni olla juuri sen asukkaiden näköinen, tunnelmaltaan oikeanlainen paikka, jossa voi oikeasti tuntea olonsa hyväksi. Toiminnallisuus, harmonia ja yksityiskohdat korostuvat projekteissani, joissa suunnittelu lähtee aina liikkeelle asiakkaan toiveista.

Toiminnallisuus – Funktionaaliset ja asiakkaan tarpeisiin sopivat tilaratkaisut sekä mittasuhteiltaan oikeankokoiset kalusteet nousevat keskeiseen rooliin tilasuunnitelussa. Suunnittelutyöni alkaa aina tilan käyttötarkoituksen ja asiakkaan erityistoiveiden kartoituksella.

Harmonia – Pidän ajatuksesta, että kodin sisustus ja värimaailma sitoo huoneet kokonaisuudeksi, siten että lopputulos on aina jollain tapaa tasapainoinen ja yhtenäinen.

Yksityiskohdat – Vaikka kokonaisuus on tärkeä tekijä, tuon mielelläni sisustukseen mukaan myös kiinnostavia yksityiskohtia. Jotain mihin katse voi kiinnittyä ja mikä rytmittää tilan.

Ota yhteyttä, jutellaan lisää!

SISUSTUSSUUNNITTELUTOIMISTO DEJLIG | +358 40 737 0795 | tiina@dejlig.fi | www.dejlig.fi