Boheemin rento ote kesänviettoon

Mikä tekee terassista tai parvekkeesta ihanan ja kesäisen rentoutumispaikan? Värit, materiaalit, kukat vai itselle tärkeä tuoli? Tällä kertaa loihdimme ideastagelle boheemin rennon kesäolohuoneen, jonne on ripoteltu myös hieman nykyaikaa. Nyt ei haittaa, vaikka matot ovat vähän vinossa tai jopa päällekkäin. Rennon otteen omalle kesäterassille saa helposti bambulla, rottingilla ja vaalealla kankaalla, joka on helppo ripustaa vaikkapa kattokoukusta tai oksasta.

 

Räsymatot tuovat väriä ja ihanan rennon kesätunnelman. Ne ovat kuin kaunis kukkaketo. Ideastagella matot eivät jää vain lattialle. Olemme nostaneet maton myös aurinkotuolille toimittamaan pehmusteen virkaa. Ja miksipä sitä ei voisi nostaa myös seinälle ryijyksi väriä ja pehmeyttä antamaan?

Oli kyse sitten pienestä parvekkeesta tai isommasta terassista, saat siitä mielenkiintoisemman ryhmittelemällä tilan eri osioihin. Eri tiloja voivat olla vaikka rentoutumistila, ruokailutila/kahvittelualue ja grillauspaikka. Näin saat tilan myös helposti hyödynnettyä. Voit rohkeasti sekoittaa boheemit bambukalusteet ja modernit betonijakkarat samaan tilaan, jolloin saat myös hyvän kontrastin aikaan. Kevyitä sivupöytiä on kätevä liikutella paikasta toiseen ja käytännöllisyyttä varmaan kaikki arvostavat omalla parvekkeellaan.

Jos haluat olohuoneen jatkuvan kauniisti parvekkeellesi, sisusta rohkeasti tekstiileillä. Matot, tyynyt, erilaiset valot ja kynttilät tuovat kodikkuutta tilaan –  ja mikä olisikaan ihanampaa kuin kääriytyä oman viltin alle lämpimänä kesäiltana.

Oikein aurinkoista kesän alkua!