Lastenhuone.fi sisustaa kodin tärkeimmän huoneen

Lapset viettävät todella paljon aikaa omassa huoneessaan nukkuen, leikkien ja läksyjä tehden. On aika panostaa myös tämän tärkeän tilan toimivuuteen ja viihtyisyyteen!

Lastenhuone.fi on suomalainen lasten huonekaluihin ja sisustustuotteisiin erikoistunut perheyritys, jolla on maan suurin lasten huonekaluihin ja sisustustuotteisiin erikoistunut verkkokauppa sekä laajan valikoiman tarjoava erikoismyymälä Liilassa. Uudistetun myymälän avajaisia vietetään Liilassa 25.-31.3.2019 – luvassa on huipputarjouksia ja erikoiseriä!

Lastenhuoneesta löydät lapsille sängyt, koulupöydät, kirjahyllyt, matot, kankaat, valaisimet, tapetit, seinätarrat, lelut jne. Tuotevalikoima kattaa niin vauvat, leikki-ikäiset & koululaiset, kuin lapsiperheet ja lapsenmielisetkin! Yhdistelemällä laadukkaita ja turvalliseksi testattuja tuotteitamme luot kauniita ja käytännöllisiä sisustuskokonaisuuksia, joita on helppo muunnella ja päivittää lapsen kasvaessa.

Myymälässä on näyttävästi esillä laaja valikoima tuotteita brändeiltä kuten Hay, Magis, Stokke, Ferm Living, Design Letters, Happy Lights ja uutuutena nyt myös suomalainen Ava Room. Suuri osa nettikaupan tuotevalikoimasta on nähtävillä myymälässä. Etenkin tapetti-, boordi-, kangas- ja huonekaluvalikoimaan pääset parhaiten tutustumaan myymälässämme. Tuotteet on myös mahdollista varata verkkokaupasta ja noutaa myymälästä, tai tilata ne suoraan kotiin toimitettuna.

Myymälän asiantunteva henkilökunta antaa mielellään sisustusvinkkejä ja auttaa suuremmissakin sisustuspulmissa. Voit myös varata henkilökohtaisen palveluajan sisustusmyyjältämme. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi.
Liilan myymälä tarjoaa maksuttoman sisustusneuvonnan lisäksi myös ompelupalvelua, mittatilausmattoja ja huonekalujen kotiinkuljetusta, asennusta ja vanhojen huonekalujen kierrätystä.

Tervetuloa sisustamaan kodin tärkein huone, lastenhuone!

puh: 046 810 6235
e-mail: myymala@lastenhuone.fi
www.lastenhuone.fi
www.facebook.com/Lastenhuone.fi

Lastenhuone.fi erikoismyymälän aukioloajat:
arkisin 10-19
lauantaisin 10-17
sunnuntaisin suljettu