Kesä on vihdoin täällä!

kuva16

Tiedätkö tunteen, kun viikot vain vilahtavat ohitse ja tuntuu että kalenterissa vaihtuu kuukaudet lian nopeassa tahdissa? Tämä on tuttua ainakin ruuhkavuosia elävissä perheissä tai muuten kiireistä elämää viettävillä ihmisillä. Nyt jos koskaan toivotaan, että aika alkaisi madella. Voi kunpa kello tikittäisi nyt puolet hitaampaa ja saisimme ladata akkumme rauhassa auringolla, valolla, lämmöllä, ihanilla muistoilla ja leppoisilla päivillä. Onhan nyt kauan odotettu KESÄ!!!

kuva11  kuva12

Riippukeinu jos mikään on paikka, jossa on ihana löhöillä. Lukea ehkä jotain hyvää kirjaa, kuunnella musiikkia, mietiskellä tai ottaa päiväunet. Juuri silloin kuin huvittaa. Linnun visertävät puissa ja laineet liplattavat vieressä. Sinulla on oma hetkesi. Aikaa itsellesi.

kuva13  kuva14

Jotta kaikilla on tilaa lepäilyyn voi viereisen puun rungon alla olla seuraava löhöilypaikka. Ovatko lapsesi ehkä jo kasvaneet ohi prinsessa vaiheesta ja komerostasi löytyy ylimääräisiä hyttysverkkoja. Tee verkosta kutsuva kesäpesä. Hyttysetkään eivät kiusaa, kun käperryt verkon suojaan lepäilemään.

Kesään kuuluu myös yhdessäolo ja erilaiset pelit. Aikoinaan törmäsin pienessä italialaisessa kylässä sijaitsevassa lelukaupassa hieman yllättäen Mölkkyyn. Se oli kuulemma kovin haluttu ja suosittu peli myös siellä päin. Voimmekin olla ylpeitä puupalikoistamme ja opettaa vaikka ulkomaalaiset kesävieraat saunan ohessa suomalaisen yhteispelin saloihin.

kuva15Toivottavasti sinullakin on aikaa vain olla. Tehdä asioita joita todella haluat tehdä. Unohtaa kaikki velvoitteet ja viettää aikaa läheistesi kanssa. Me suomalaiset, jos ketkään olemme ansainneet tämän vuodenajan. Sen tuoman lämmön ja valon.

Nautitaan kesästä ja eletään tässä hetkessä.

Oikein ihanaa kesää!