Cxense Display

Anne Lammi

Olen apunasi ja kumppaninasi sisustusunelmissasi. Suunnittelutyössäni lähden aina liikkeelle asiakkaani tarpeista ja toiveista. Tuon omalla ammattitaidollani kotiisi toimivia käytännön ratkaisuja sekä suunnittelen kotisi harmooniseksi, kauniiksi kokonaisuudeksi. Tavoitteeni on, että saat oman näköisesi, toimivan ja kauniin kodin!

 

Teen sisustussuunnittelua ja -konsultointia sekä stailausta Etelä-Suomen alueella. Erityisvahvuuteni on uudiskohteiden suunnittelu mm. oman rakennuttajakokemukseni kautta.

Sisustuskonsultaatio
Sisustuskonsultaation avulla pääset lyhyessä ajassa eteenpäin tietyssä rajatussa haasteessasi. Saat minulta yhteisessä keskustelussa vinkkejä ja neuvontaa. Sisustuskonsultaatio voi olla myös jonkun huonekalun etsimistä yhdessä huonekalukaupoista tai uuden asunnon katsomista sisustuksen näkökumasta ennen ostopäätöksen tekemistä. Sisustuskonsultaatio kestää sopimuksen mukaan 2 – 6 tuntia.

Sisustussuunnittelu
Sisustussuunnittelussa voimme rajata suunnittelun tiettyyn huonetilaan / tiettyihin huonetiloihin (esim. keittiö, olohuone) tai suunnittelu voi kattaa kokonaisvaltaisesti koko kodin. Suunnittelun voi rajata tarpeittesi mukaan myös suunnittelun eri osa-alueiden osalta tai laatia kaikki osa-alueet kattavan kokonaisvaltaisen suunnitelman.

Stailaus
Stailauksen avulla saat asuntosi myyntikuntoon. Stailauksessa karsin mm. henkilökohtaisia esineitä, muita tavaroita ja huonekaluja sekä uudistan huonekalujen paikkoja. Voin myös ehdottaa pieniä kunnostustöitä tai hankintoja, jotka mielestäni edesauttaisivat asunnon myyntiä ja siitä parhaan hinnan saamista.

aitu-demo3  aitu-demo1  aitu-demo2

AITU DESIGN  |  +358 50 443 0282  | anne@aitudesign.fi

www.aitudesign.fi   |  www.instagram.com/aitudesign