Unikeidas – Hyvien unien puolesta

Unikeidas tuli Liilaan syksyllä 2017. Unikeidas on Joensuun Sänkytehtaan myymäläketju, joka myy tehtaan huippulaadukkaita sänkyjä Espoossa, Jyväskylässä ja tietenkin Joensuussa. Lippulaivamyymälöiden ohella laatutietoisia asiakkaita kohdataan usein myös asumisen messuilla, joita tehtaan esittelijät ja pop-up myymälätiimi kiertävät aktiivisesti.

Kotimaisilla laatutuotteilla on kysyntää myös maailmalla, ja tehtaalla on myyntikonttoreita Pohjois-Amerikkaa myöten. Liperissä toimiva tehdas työllistää tällä hetkellä noin 30 henkilöä.

Tehdas valmistaa sängyt korkealuokkaisista raaka-aineista käsityönä. Asiakas valitsee sängyn rungon, johon varustellaan hänen toiveidensa ja tuotteen käyttöpaikan mukaiset, materiaalit, kankaat ja käyttöominaisuudet. Tehtaan mittatilaustuotteita käytetään kotien ohella myös esim. veneissä ja julkisissa tiloissa, jolloin tuotannossa huomioidaan erityisesti myös palosuojaus ja kosteussulut.

MIES PARHAIDEN UNIEN TAKAA

Tehtaan kansainvälisestikin tunnettu pääsuunnittelija Pauli Jämsén on tehnyt pitkän työrupeaman paremman nukkumisen puolesta. Kaikki alkoi 30 vuotta sitten. Myyjänä uransa aloittaneen Jämsénin suunnittelijan kyvyt huomattiin alalla nopeasti. Hän suunnitteli useille sänkytehtaalle mallistoja, ennen kuin perusti Joensuun Sänkytehtaan kokeneen Markku Rönkön ja kahdeksan muun ammattilaisen kanssa.

”Maailman parhaat sängyt syntyvät asiakkaita kuunnellen. Vain täydellinen tuote on tarpeeksi hyvä”, kiteyttää Jämsén.

UNIKEIDAS TULI LIILAAN, TULE SINÄKIN

”Uusi Liilan liikkeemme on saanut hyvän vastaanoton. Odotamme toki vielä parempaa tulevaisuudelta, kun myymälämme opitaan pikkuhiljaa tuntemaan”, valottaa toimitusjohtaja Markku Rönkkö.

HYVÄÄ YÖTÄ

Kiva, kun luit jutun loppuun asti. Tämän kirjoituksen lopuksi haluamme toivottaa sinulle oikein hyvää yötä. Ja jos uni ei jostain syystä maita, tiedät mistä apu tarvittaessa löytyy.